21 december 2022

Over Watjes en Ander Zacht Snoepgoed, grensoverschrijdend gedrag op de Toneelacademie (en in het veld), met premièrespeldjes en een kerstbal van de maand, een poging tot Escher-gedicht, een stap in het Woke Fascisme, Wrapped, IJs, een Strapats en meer!


De Blinde Holenzalm

17 november 2022

Over De Verlosser (of de lege plek?), kosmogonie, een tweede huid, een geshopte glimlach, dat alles goed komt, dat voor iets de zon op komt, de vloer van de maand, nog veel meer en natuurlijk: de blinde holenzalm!


Twee Streepjes Mens

19 oktober 2022

Oktober is een maand van vele plagen, Lieve Wopke en Ernst, speldjes, de oneindigheid dichtbij, een planetenvloer, twitter, Charley Horse.


of de grijze wolf grijpt je

20 september 2022

Dit keer met Spekkersen, Premièrepins, De Eenzaamste Walvis ter Wereld, een Wilper Vloer van de Maand, Schuldstapels, Spaghetti, het geluid van een Zwart Gat en nog veel meer.


Grommen of Huilen

19 augustus 2022

Wespen of Muggen, Grommen of Huilen, de Vloer van de Maand, een sjaal met een verhaal. Een glasblazerswedstrijd. En meer.


Een Beknopte Geschiedenis van Vloeren

22 juli 2022

Met dit keer een beknopte geschiedenis van vloeren, een zomerleestip uit de Groene Amsterdammer, een link naar goedemorgenradio, een lijstje voorstellingen en tot slot wat inspiratie voor deze zomer - met kunst als taal, een intimiderende mannengeur en bloed geven.


22 juni 2022

Over IJzermeteorieten, Sterren en Zachte Brieven.


26 mei 2022

Over Kótò, Capten en Treurtaal.