Dag Dodo

Nee, we leven niet in de geschiedenis, maar wel in de consequenties van de geschiedenis. Het nu waarin we ons bevinden komt ergens vandaan. En dat nu gaat ergens heen. Een toekomst die ik vorm kan helpen geven. Ik kan mijzelf net zomin los zien van wie er na mij komt als van wie er voor mij was.

Een toekomstverhaal voor Koffiedik, van SunCity, 2020.

Dag Dodo
405 downloads

Freddy

Ze zat in de Driekoningendwars, in een portiekje waarvan het hek open stond, los, zeggen we in Arnhem. Het hek stond los. Geforceerd of vergeten op slot te doen. Dom. Puella boog zich over een zilverpapiertje, vuur eronder, zonder zich te bekommeren om haar losse haren die in de vlam vielen en knetterend omkrulden. Ze had het buisje van een balpen tussen haar lippen en zoog de heilige geest naar binnen.

Een horrorverhaal voor De Horizonvreter, 2019.

Freddy
395 downloads

Johans Kerstmis

Hij had het geprobeerd, dit jaar, zonder haar, maar het lukte hem niet om vegetatie te veranderen in kamerdecoratie. En er was toch niemand om te kussen.

Een kerstverhaal voor Radio 4, 2020.

Johans Kerstmis
390 downloads

Ons Geduld Breekt Beton

Daar kan je niks aan doen, je was immers een mens en mens denkt weinig verder dan zichzelf. Geen beest eenzamer dan het vachtloze beest, dat opgesloten in zijn schedel weinig ander gezelschap dan zijn eigen kleine gedachtes heeft.

Een reïncarnatieverhaal voor Oorzaken, 2021.

Ons Geduld Breekt Beton
413 downloads